Kavat Event

Kavat Eventbyrå är eventbyrå med stort hjärta, som bultar extra hårt för det fysiska mötet mellan människor och kreativ marknadsföring via upplevelser. Med kunder som Bonnier, Drivhuset, Länsförsäkringar, och Manpower.

Grebban fick uppdraget att skapa en ny grafisk identitet och webbplats lagom till verksamhetens 5-års jubileum. Kavat kom till oss med ett mål – att upplevas mer professionella och höja sin image flera steg. Vi har ansvarat för att ta fram ett helhetskoncept för koncept och idé, grafisk profil, logotyp, webbplats och trycksaker. Målet var en tydlig identitet som ger känslan av trovärdighet och elegans paketerat i en modern form. En färgpalett som andas kreativitet, energi och återspeglar Kavats mångsidighet med flera verksamhetsområden.

www.kavatevent.se

"Lagom till vårt 5-års jubileum ville vi förnya vårt varumärke med en ny professionell grafisk profil och identitet. Grebban var ett givet val, då vårt fokus låg på att höja vår image ett snäpp. Vi är extremt nöjda med vår nya look och det nära samarbetet!"

Emma Johansson, Projektledare, Kavat Event AB