Blue

Blue är ett svenskt innovativt företag med särskilt fokus på att designa och tillverka de bästa luftreningssystem för folk som inte vill kompromissa med hälsa, design eller funktion. Blue hjälper till att lindra obehagen av luftföroreningar, allergier och astma och förbättrar hälsa och välbefinnande för alla som prioriterar den bästa inomhusluften i sitt hem.

Grebban tagit fram ett helhetskoncept för det nya varumärket Blue. Där vi ansvarat för analys, förstudie och koncept. Samt tagit fram grafisk identitet, logotyp, förpackningsdesign, visitkort, kuvert, broschyrer, brevpapper, webbplats, mässmaterial, mässmonter, grafiska manualer, produktmanualer, dokument, copywriting, fotografering och bildmanéer.

www.pure.blue

"Grebban har hjälpt till att bygga en hel grafisk identitet åt vårt nya varumärke Blue vilket omfattat allt i från logotyp, grafisk manual, trycksaker, webbplats till förpackningsdesign. Det som har varit bra med att jobba med Grebban är att man kan jobba tajt tillsammans och utveckla en helhet, till både till offline- och onlinematerial. Resultatet är kaxigt, fräscht och appellerande på samma gång. Precis som vi efterfrågade och vi är mycket nöjda!"

Elin Engberg, Project manager Blue, Blueair AB