Another Shirt Please

Another Shirt Please är ett nytt svenskt skjortmärke som grundades 2010 av tre Acne avhoppare vars syfte att skapa en skjorta att älska. Skjortorna finns redan etablerade i USA, Japan och Europa. En skön och snygg skjorta i både oxford, denim och poplin som går använda i alla vardagliga situationer.

Vårt uppdrag

Grebban Design fick förfrågan och förtroendet att ta fram en ny webbplats och webbutik åt skjortmärket Another Shirt Please. Med en redan klockren grafisk profil har vi sammanfört allt till en fungerande webb som verkligen andas och levererar den filosofi som A.S.P står för.

Vi har stått för webbutveckling och e-handelslösning med publiceringsverktyget WordPress som plattform. Vi använder oss av tekniker som bland annat HTML5 och CSS3.

Vi är väldigt hedrade och stolta att webbplatsen blivit både nominerad och vunnit priser på gallerier som Awwwards, CSSWinner och CSSMania. Sajten är även omnämnd på King Magazine och Café.

- Another Shirt, Please!

Kund
Another Shirt Please
Vad vi gjort
  • Webbplats
  • E-handel
  • Wordpress

"Vi på A.S.P är både nöjda och stolta över resultatet när vi byggde vår site med hjälp av Grebban Design. Samarbetet och kommunikationen med Grebban har fungerat utmärkt och som alltid när man jobbar på okänd mark, underlättar det att jobba med proffs. Vi vill starkt rekommendera Grebban för väl utfört arbete och vi ser fram emot ytterligare samarbeten i framtiden.”

Oskar Ödling

Grundare & delägare A.S.P.